• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

DINA sopstven prevoz (53)

 

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 31.12.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА СО 40% АВАНС И ДОПЛАТА ДО 01.04.2019

 

Куќата се наоѓа на главната улица на околу 170m од плажата. Поседува пространи и убаво опремени дуплекси и апартмани.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН/ДУПЛЕКС ЗА 10 НОЌЕВАЊА

Тип на сместување 

23.05.-
02.06.

02.06.-
12.06.

12.06.-
22.06.

22.06.-
02.07.

02.07.-
12.07.

12.07.-
22.07.

22.07.-
01.08.

01.08.-
11.08.

11.08.-
21.08.

21.08.-
31.08.

31.08.-
10.09.

10.09.-
20.09.

20.09.-
30.09.

1/2 apartman

145

255

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

145

1/3 apartman

155

275

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

155

1/4 apartman/suite

165

295 

395

545

635

695

735

735

735

635

435

295

165

1/5 apartman/suite

175

305 

425

575

665

725

765

765

765

665

465

355

175

1/5 duplex

195 

325 

495

665

765

885

935

935

935

765

565

375

195

1/6 duplex

205

345 

525

695

795

915

965

965

965

795

595

395

205

Напомена 

Цената вклучува користење на интернет, клима, пешкири

Две деца до 10 год можат да користат еден кревет. Дете до 3 год може да го дели креветот со родителите.

 

Тип на сместување:

1/4 apartman suite - во една просторија брачен кревет, во друга канабе и чајна кујна.
1/5 duplex - во една просторија канабе и чајна кујна, во друга брачен кревет и во трета еден единечен кревет.
1/6 duplex - во една просторија канабе и чајна кујна, во друга брачен кревет и во трета еден  брачен кревет

Во некои случаи можни се отстапувања од стандардните димензии на креветите.

GPS KOORDINATI: 40°43'08.8"N 23°42'22.9"E 

СОДРЖИНА НА КУЌАТА: WI-FI 

СОДРЖИНА НА ДУПЛЕКСИТЕ: чајна кујна со садови и прибор, фрижидер, гарнитура за седење на тераса, клима, купатило, LCD TV, балкон, пешкири

СОДРЖИНА НА АПАРТМАНИТЕ: чајна кујна со садови и прибор, фрижидер, гарнитура за седење на тераса, клима, купатило, LCD TV, балкон, пешкири

 

Плаќањето е во денари по курс 1 еур=62 ден

 

ВАЖНО! 

Tаксата за престој во висина од 0,5 ЕУР на ден по сместувачка единица (студио/апартман/дуплекс) се плаќа на лице место (на денот на влез во објектот)!