• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПЕТРОВАЦ НА МОРЕ

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

PALAS 4* (1)
WGRAND 4* (1)
CASTELLASTVA 4* (1)