• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ДУБАИ (2)

Дубаи, град на луксузот, раскошот, рај од иднината кој ве чека да го откриете...
Во цената се вклучени следните услуги
• Билет со авиокомпанија FlyDubai Airlines директно од Скопје – Дубаи - Скопје ( по лице со 20 кг вклучен багаж)
• Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром во Дубаи
• 8 дена, 7 ноќевања во одбран хотел, услуга ноќевање со појадок
• Полудневен разглед на Дубаи со трансфер и водич
• Аеродромски такси
• Асистенција на аеродром во Дубаи
Во цената не се вклучени следните услуги
• Факултативни екскурзии
• Патничко и здравствено осигурување
• Таксата за престој се плаќа директно: o 4 - 5 еур / за соба на ден за хотел 5* o 3 - 4 еур / за соба на ден за хотел со 4* o 2 - 3 еур / за соба на ден за хотел со 3*
• Екстра трошоци во хотел ( Телефон,Ручек & Вечера, Минибар, пијалоци )
• Виза за влез во Дубаи 85 еур,потребен скениран пасош и фотографија во боја
Важна напомена:
• Цените се изразени во евра, по патник. Плаќање исклучиво во денари 1 eur - 61.8 мкд
• Плаќање при резервација 100% и нема можност за откажување, менување на термин или менување на имиња • За виза потребен скениран пасош и фотографија во боја.