• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ШПАНИЈА

КОСТА БРАВА (Ред на летање)
ЛОРЕТ ДЕ МАР
МАЛГРАТ ДЕ МАР
КАЛЕЛА
САНТА СУЗАНА
ПИНЕДА ДЕ МАР
ШПАНИЈА 14 ДЕНА ПРОГРАМА