• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

GOUZELIS House (53)

 

Куќа Gouzelis се наоѓа на околу 230 m оддалеченост од плажа, во мирен дел на Неи Пори. Располага со двокреветни и трокреветни студија, како и со четирикреветни, петкреветни и шесткреветни дуплекс апартмани. Секоја сместувачка единица поседува основно опремена кујна, купатило, ТВ и клима уред, кој се доплаќа дополнително (5 eur по ден во студио, 10 eur во дуплекс апартманите (две клими)). Смена на постелнината е еднаш во текот на престојот. Објектот има и WiFi интернет. Во приземјето на куќата е простор со гарнитури за седење и заеднички тоалет

 

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.02.2019

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.03.2019

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.05.2019

 

 

 Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч

 за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови...)

 дозволено е дете до 6 год да го дели креветот со родителите или 2 деца до 10 год да делат еден кревет

 било какви промени за веќе потврдена резервација се наплаќаат 15 еур

 По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

 плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

TАКСАТА ЗА ПРЕСТОЈ ВО ВИСИСНА ОД 0,5 ЕУР НА ДЕН ПО СМЕСТУВАЧКА ЕДИНИЦА (СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС) ЗА ОВОЈ ОБЈЕКТ СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА, ПРИ РЕЗЕРВИРАЊЕ, И ИСТАТА НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПОПУСТ!