• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

LAST MINUTE

 

 

Најнови информации , слободни капацитети , Last minute  ...

Посетете ја нашата FB страница T.A.Meridijan-Kicevo  ...

 

(24)

Дата на поаѓањеВилаОписЦена
17-08-2019 Вила Јанис Лептокарија

7 ноќевања со превоз

1/5 апп- 139 по лице €
18-08-2019 Polihrono Beach Hotel 3*

7 ноќевања со појадок

1/2-269 евра по лице; 1/3- 279 евра по лице; 1/4- 219 евра по лице €


(26)

за дата  објект сместување услуга цена
24.08-31.08 Вила Анемохади – Сивири 1/2+2 студио наем за 7 ноќи 429 
24.08-31.08 Вила  Аронис – Неи Пори  1/2+1 студио наем за 7 ноќи  279 
24.08-31.08 Вила Данос – Лептокарија 1/3 студио наем за 7 ноќи 279 
24.08-31.08 Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 1/3 студио наем за 7 ноќи 320 
25.08-01.01 Вила Вергина – Ханиоти 1/2 и 1/3 студио  наем за 7 ноќи  339 € / 369 
28.08-04.09 Вила Порто Фино – Лeфкада  1/3 и 1/4 студио наем за 7 ноќи  249 €  / 269 


(20)

Термин Број на ноќевања Објект Локација Тип на студио Цена
24.08 – 31.08.2019 7 Вила Данос Лептокарија 1/3 279 Eur/ наем на студио

 

(62)

TERMIN

OBJEKT

NOKI

CENA

20.08-.30.08.

CAPRI VILA 1/3+1 APP -POLIHRONO

10

490€

20.08.-30.08

ZAFIRIA VILA 1/3 APP- POLIHRONO

10

470€

23.08.-30.08.

ANA VILA 1/4+2 DUPLEX-HANIOTI

 

7

450€

24.08.-30.08.

ZAFIRIA VILA 1/4  STUDIO- POLIHRONO

6

348€

24.08.-30.08.

SISI VILA 1/6 APP - HANIOTI

6

330€

24.08.-30.08.

PALINI HOUSE  1/3 STUDIO-HANIOTI

6

250€

MINI ODMORI – GOLEMA BOGORODICA

25.08.-30.08.

ZAFIRIA VILA -1/3 APP- POLIHRONO

5

250€

26.08.-30.08.

ZAFIRIA VILA - 1/3 APP- POLIHRONO

4

210€

 

СЕПТЕМВРИ –СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ 

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ НА 10 НОКЕВАЊА

 

 

ТЕРМИН 

ОБЈЕКТ 

НОКИ 

ЦЕНА 

30.08.-09.09. 

SIGMA VILA-POLIHRONO / 1/4 APP 

10 

375€ 

30.08.-09.09. 

CAPRI  VILA –POLIHRONO /  1/3+1  APP 

10 

390€ 

30.08.-09.09. 

GRAMENOS VILA-POLIHRONO /1/4 STUDIO 

10 

280€ 

30.08.-09.09. 

PALINI HOUSE –HANIOTI / 1/3 STUDIO 

10 

280€ 

30.08.-09.09. 

SISI VILA –HANIOTI /   1/6 APP 

10 

390€ 

30.08.-09.09. 

ASPRA HOUSE-POLIHRONO / 1/3 STUDIO 

10 

245€

 

(28)

МЕСТО

ОБЈЕКТ

ТЕРМИН

СМЕСТУВАЊЕ

ЦЕНА за НАЕМ

PIERIA-NEI PORI

ARONIS

24.08. - 31.08.

1/2 STD

239 €

PIERIA-LEPTOKARIA

DANOS

24.08. - 31.08.

1/3 STD

239 €

HALKIDIKI - N.POTIDEA

HOUSE LITEA

24.08. - 31.08.

1/3 STD

259 €

PIERIA-PARALIA

ATINA

24.08. - 31.08.

1/2 STD

189 €

HALKIDIKI-HANIOTI

VERGINA

25.08. - 01.09.

1/3 STD

279 €

HALKIDIKI-KALITEA

DIMITRA

25.08. - 01.09.

1/3 STD

189 €

STUDIA & APARTMANI / CENI NA DEN

 

(59)

ХАНИОТИ И ПОЛИХРОНО

АПП КАСАНДРА1

Ханиоти

319еур

7 ноќи

1/4

25.08-01.09

АПП КАСАНДРА 2

Ханиоти

319еур

7ноќи

1/4

25.08-01.09


 

АПП БЕЛА

Ханиоти

259еур

7ноќи

1/5

01.09. - 08.09.

АПП КАСАНДРА 1

Ханиоти

219еур

7 ноќи

1/4

01.09. - 08.09.

АПП КАСАНДРА 2

Ханиоти

219еур

7 ноќи

1/4

01.09. - 08.09

АПП РЕЛАКС

Полихроно

239еур

7 ноќи

1/5

01.09. - 08.09.

Цените се за наем на апартманите без превоз.

 

(59)

ТЕРМИН-20/08-30/08Ж
ВИЛА РИТА 
1/2 СТД ТАВАНСКО - 350 ЕВРА 

ВИЛА ЈАНИС
2Х 1/4 СТД - 410 ЕВРА 

ВИЛА ГЕРАКИНА 
1 Х 1/3 СТД - 390ЕВРА 
1 Х 1/4 СТД - 420 ЕВРА 

ВИЛА ЛЕОНА 
1 Х 1/3 СТД  -470 ЕВРА 

ТЕРМИН  - 30/08-06/09/2019
ВИЛА РИТА  
1Х 1/2 СТД ТАВАНСКО - 129 ЕВРА ПАКЕТ АРАНЖМАН ПО ЛИЦЕ 

ВИЛА ЈАНИС 
2 Х 1/4 СТД - 129 ЕВРА ПАКЕТ АРАНЖМАН ПО ЛИЦЕ 

ВИЛА ЈОРГОС 
1 Х 1/4 СТД - 139 ЕВРА ПАКЕТ АРАНЖМАН ПО ЛИЦЕ 

ВИЛА ГЕРАКИНА 
1 Х 1/2 СТД - 129 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 
1 Х 1/3 СТД - 139 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 
1 Х 1/ СТД - 149 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 

ВИЛА ЛЕОНА 
1  Х 1/2 СТД -  139 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 


ТЕРМИН 06/09-13/09/2019

ВИЛА РИТА 
1 Х 1/2 СТД ТАВАНСКО - 109 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 

ВИЛА ГЕРАКИНА 

1 Х 1/4 СТД - 129 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
 
ВИЛА ЛЕОНА 
1 Х 1/2 СТД - 119 ЕВРА ПО ЛИЦЕ

ТЕРМИН - 13/09-20/09/2019

ВИЛА РИТА 
1 Х 1/2 СТД  ТАВАНСКО - 79 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
 
ВИЛА ГЕРАКИНА 
 1 Х 1/4 СТД - 99 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
 
ВИЛА ЛЕОНА 
1 Х 1/2 СТД - 89 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 
1 Х 1/3 СТД -  99 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 

кај пакет аранжманите по лице 3 , 4 лице во студио доплаќаат превоз само 35 евра 

(73)

Објект

Период

Тип на соба

Цена

Вила Пападополус – Полихроно

01.09.2019-08.09.2019

1/3 + 1 апп

279 евра

Вила Пападополус – Полихроно

01.09.2019-08.09.2019

1/3 студио

269 евра

Наташа Валентино – Полихроно

01.09.2019-08.09.2019

1/3 + 1 апп

271 евро

Вила Пападополус – Полихроно

08.09.2019-15.09.2019

1/3 студио

219 евра

Вила Пападополус – Полихроно

08.09.2019-15.09.2019

1/3 + 1 апп

229 евра

Наташа Валентино – Полихроно

08.09.2019-15.09.2019

1/3 + 1 апп

211 евра

Вила Тодор – Полихроно

15.09.2019-22.09.2019

1/2 дуплекс

1/3 дуплекс

1/4+1 дуплекс

101 евро

111 евра

131 евро

Вила Пападополус – Полихроно

15.09.2019-22.09.2019

1/3 студио

149 евра

Вила Пападополус – Полихроно

15.09.2019-22.09.2019

1/3 +1 апп

159 евра

Вила Пападополус – Полихроно

15.09.2019-22.09.2019

1/4 +1 апп

169 евра

Вила Норт Лукс – Полихроно

15.09.2019-22.09.2019

1/5 дуплекс

181 евро

 

(14)
ХАЛКИДИКИ - I & II крак | 17.08 - 7 ноќевања (наем)

  ХАНИОТИ
  - Bила "Maria" | 1/2 Studio -  330€ | 1/3 Studio - 360€
    Едно дете до 6 години - БЕСПЛАТНО!!

  МЕТАМОРФОЗИС
  - Хотел "Golden Beach" 3* | TRPL - 405€ по лице All Inclusive
    1-во дете до 12 години и 2-ро дете до 7 години - БЕСПЛАТНО!!

ПИЕРИА | 18.08 - 7 ноќевања (наем)

  ПАРАЛИЈА
  - Bила "Efi" | 4 x 1/3 Studio - 285€

  OЛИМПИК БИЧ
 
 - Bила "Sofia" | APT /3+2/ - 375€

  ЛЕПТОКАРИЈА
 
 - Bила "Vangelis" | 1/2 Studio - 265€

 

 

(15)

Парга и Врахос 
термин: 22.08.2019 - 9 ноќевања
ПАРГА:
- вила Сифакис
1/3 студио = 530€ / наем
- вила Јота
1/2 студио = 400€ / наем
- вила Лимона
1/2 студио = 400€ / наем  
1/3 студио = 450€ / наем  
- вила Елпида
1/2 студио = 400€ / наем  
- вила Олга
1/2 студио = 450€ / наем 
- вила Папас
1/2 студио = 400€ / наем   
1/4 дуплекс апп = 590€ / наем
- вила Накос -на Валтос плажата
1/2 студио = 370€ / наем  
1/3 студио = 390€ / наем  
ВРАХОС Бич:
- вила Филоксенија
1/3 студио = 450€ / наем   
1/4 апп = 540€ / наем
- вила Луиза
1/3 апп = 470€ / наем   
1/3+1 апп = 490€ / наем
- вила Вајт сенд
1/3 студио = 520€ / наем  
- вила Санрајс
1/3 студио (поглед градина) = 470€ / наем 

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ИЛИ АПАРТМАН ЗА 9 НОЌЕВАЊА. 

ПРЕВОЗОТ НЕ Е ВКЛУЧЕН ВО ПОНУДАТА!

ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ 50€ ПО ЛИЦЕ 12+год / 35€ ЗА ДЕЦА ДО 11,99год.